Novi udarac kraljice: Meghan i Harry ne smiju zadržati kraljevsko ime

Screenshot/Instagram

Nakon što su Meghan Markle i princ Harry nedavno šokirali javnost informacijom da napuštaju kraljevsku obitelj i sele se u Kanadu, kraljica smišlja nove načine kako da natjera par da se vrate u toplinu njezine palače.

Naime, princ Harry i Meghan su pokušali registrirati Sussex Royal naziv kao svjetski logo za brojne oblike svojih aktivnosti, uključujući WEB stranice i humanitarne zaklade. Međutim, moraju odustati od odabranog naziva jer je kraljica Elizabeta II. zabranila da par koristi spomenuti brand. Iako su potrošili desetke tisuća funti na izradu WEB stranice, sada moraju ispočetka.

“Smatra se da je neprimjereno da par koristi i dalje kraljevsku titulu nakon odluke da napuste kraljevsku obitelj. Ako i dalje stoje iza svoje odluke onda se više ne smiju predstavljati kao dio kraljevske obitelji”, kaže izvor blizak kraljici.

Prije nekoliko dana Meghan je optužena i kako briše negativne komentare na Instagram profilu ispod fotografija, a pratitelji su joj rekli i kako nije u redu da i dalje koristi profil s kraljevskim imenom i na taj način zarađuje novac na temelju kraljevske obitelji.

Nakon odluke Meghan i Harryja koja je kraljicu jako pogodila, njezin najstariji unuk Peter Phillips objavio joj je da se razvodi od svoje supruge Autumn nakon 12 godina braka. Vijest je kraljicu jako uznemirila jer je njegova supruga bila njezina miljenica.



Ubrzo su počele kružiti glasine da je Autumn, koja je podrijetlom iz Kanade, na tu odluku potaknulo preseljenje Meghan i Harryja te da se i sama poželjela vratiti u domovinu zajedno s kćerima, Savannah i Islom.

“Peter je potpuno šokiran, jer je dotad mislio da je sretno oženjen muškarac s dvije prelijepe kćeri. Ova ga je odluka uništila”, otkrio je izvor blizak paru.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI