Nova komedija u Lisinskom pod nazivom “Žuta minuta”

Glazbu i stihove songova potpisuju Tonči, Vjekoslava, Hana i Ivan Huljić, a za režiju su zaslužni Hana Hegedušić i Igor Barberić koji je zajedno s Igorom Weidlichom i autori ove priče. Aranžmane je izradio Filip Gjud.

Nova glazbena komedija ‘Žuta minuta’, najavljena kao komični ‘polumjuzikl’ s neočekivanim raspletom, premijerno će biti izvedena 18. travnja, s početkom u 20 sati, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Priprema se audicija za novi mjuzikl. Kada pred redatelja i producenticu počnu stizati živopisni likovi gladni svog mjesta na pozornici, postaje jasno da kazalište za neke ima puno dublji značaj od onog koji se vidi na prvi pogled.

Glazbu i stihove songova potpisuju Tonči, Vjekoslava, Hana i Ivan Huljić, a za režiju su zaslužni Hana Hegedušić i Igor Barberić koji je zajedno s Igorom Weidlichom i autori ove priče. Aranžmane je izradio Filip Gjud. Iza produkcije stoje B GLAD Produkcija i Tonika.

Hoće li se Innes napokon u potpunosti posvetiti ulozi u novom mjuziklu i hoće li Ante uz ulogu dobiti i neku stranačku iskaznicu? Je li možda astmatični entuzijast Roman spas za produkciju ili je to ocvala glumica Ursula Stojadinović koja se proslavila epizodnim ulogama u filmovima koje nitko nije vidio? I što je to zaiskrilo između redatelja i producentice? Zašto njih dvoje za vrijeme ove audicije imaju svoju „žutu minutu“?

„Tko ne bi volio raditi predstavu koja se zove ‘Žuta minuta’? Jedino što trenutno mogu reći je da se Hana i ja dobro zabavljamo uz to što stvaramo ovu predstavu. Jednako kao i kada smo pisali scenarij, dogovarali pjesme i smjer u kojem ćemo ići, a i sada kada na probama slažemo glazbenu sliku. Vjerujem da će publici na kraju biti jednako zabavno kao i nama.“ zaključuje Igor Barberić.Facebook Comments

Loading...
DIJELI