NEVENA RENDELI VEJZOVIĆ O OBITELJSKOM KAMPIRANJU: ‘To je bila ideja mog supruga, isprva nisam bila oduševljena’

Foto: Instagram

Nekadašnja HRT-ovka, a danas uspješna poduzetnica i osnivačica Festivala zdravlje, Nevena Rendeli Vejzović u vrijeme kada je većina krenula put Jadrana, sa suprugom, snimateljem Makom Vejzovićem i njihove tri djevojčice – četverogodišnjim blizankama Marom i Leom te dvoipolgodišnjom Vitom upustiti se u avanturu života – kampiranje u planinama. Kako je izgledalo putovanje koje će zasigurno još dugo pamtiti, što bi savjetovala roditeljima koji se odluče na isto, ali i koje su njezine najdraže lokacije za ljeto u Zagrebu, Nevena je otkrila u razgovoru za Zagreb.info.

 

View this post on Instagram

 


A post shared by Nevena Rendeli (@nevenarendeli) 

Kako je pala odluka o kampiranju s djecom? Kakve su bile prve reakcije djevojčica, jesu li uopće bile svjesne kakva ih avantura čeka?

Vrućine su krive za sve. Nakon pretoplog lipnja i početka srpnja koje smo proveli u gradu i nešto na moru, odluka je pala da želimo u hladnije krajeve. Negdje gdje je danju ugodnih 25 a nevečer ti treba poplun za pokriti se. Kampiranje je bila ideja mog supruga s kojom ja u početku nisam bila oduševljena. Srećom, promijenila sam mišljenje vrlo brzo i uživala u našoj avanturi. Curice su otpočetka bile oduševljene kućicom na kotačima i mislim da je njima bilo najljepše.

 

S obzirom na to da je s djecom uvijek nepredvidivo, što vam je bilo najizazovnije na putovanju?

Sve s djecom je izazovno, od odlaska na plažu pa do odlaska na putovanje. Pakiranje za put mi je uvijek najizazovniji dio jer suprotno očekivanju, ako želiš kakav takav konfor, u kamper ne nosiš milijun stvari.

Cijelo ljeto provodite s djevojčicama na raznim destinacijama, vole li one više more i plažu ili šetnje po prirodi?

Mislim da vole podjednako. Na moru su češće pa bih rekla da im je boravak na planini i u šumi bio zanimljiviji.

 

Za roditelje koji ljeto s djecom provode u gradu, imate li neke lokacije u Zagrebu koje biste preporučili za posjetiti?

O da, sam Zagreb ljeti je super zanimljiv jer je poluprazan pa je sve jednostavnije. Obavezno Maksimir, Ljeto kod Matoša… a u okolici: Mrežnica, Kupa kod Letovanića, Zagorje…

 

Za kraj, spremate li još neko putovanje za ovo ljeto?

Trenutno smo u Dalmaciji, a ubrzo i nas čeka povratak u Zagreb. Rujan u Zagrebu je divan!

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI