NEMA VIŠE PEGLANJA KARTICA IZ ŠALE! Banjalučanin na harmoniku postavio POS uređaj

Screenshot Youtube/ATV

Harmonikaš Željko Đakić iz Banje Luke na svoj je instrument postavio čitač bankovnih kartica.

Tko hoće da mu Željko zasvira ”Romaniju” na uvce, a nema gotovine za postaviti na harmoniku – nema problema.

Svoju glazbenu želju slobodno može ostvariti ”peglajući” direktno na harmonici.


“Ljudi većinom u nekoj šali provlače karticu kroz harmoniku, e sad sam ja došao na tu ideju da više nema te šale, nego ako žele da mogu ovako da počaste muziku. Neobično je i dosta snimaju to kad provuku karticu, pošto sam prvi koji je krenuo sa tim, pa je onda zanimljiva fora”, priča Željko za ATV.

Uz čitač kartica, na harmonici su i tri mikrofona. Ovo više nije ni hobi već način života, priča Željko. Sa tim se saživjela i njegova supruga. U šali kaže da da joj je potpuno jasno da je harmonika Željkova prva i najveća ljubav. Više od decenije života sa muzičarem je, priča, prilično interesantno.“Au, pa to bi trebalo jedna emisija od sat i po da onako sve po redu da kažem kako ide od početka do kraja, tako da ima svačega. Nije lako uvijek, ali opet je zadovoljstvo, jer je u kući uvijek veselo, tako da uvijek je dobro raspoloženje”, dodaje supruga Biljana Đakić.

Tako i treba biti, kaže Željko. Posao za koji se školovao donosi mu kruh, a harmonika, priča – kolače. Svira od devete godine, a do danas skoro da nije bilo dana da se nije primio harmonike.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI