NEKIM OSOBAMA PRIJETE KAZNENE OPTUŽBE: Za fatalnu pucnjavu s tragičnim završetkom na snimanju filma ‘Rust’

Još uvijek traje ispitivanje tko je kriv za ubojstvo snimateljice na snimanju filma “Rust” Aleca Baldwina. Neke od osoba koje su bile zadužene za oružje na setu tog filma mogle bi se suočiti s kaznenim optužbama, rekla je Mary Carmack-Altwies, okružna tužiteljica New Mexica.

Dodala je kako još uvijek nije donijela nikakvu odluku po pitanju optužbi, no da bilo tko tko je bio “zadužen za oružje na setu ima dužnost ponašati se na način da je sigurnost drugih osoba zaštićena”.

“Jednom kad istraga bude završena “određeni pojedinci mogli bi kazneno odgovarati za svoje djelovanje ili nedjelovanje na setu ‘Rusta'”, rekla je.

No, nije precizirala kad bi istraga mogla biti zaključena.

Njezino priopćenje došlo je nakon televizijskog intervjua Aleca Baldwina u četvrtak, koji je držao pištolj u trenutku kad je ispaljen metak koji ubio snimateljicu Halynu Hutchens te ranio redatelja Joela Souzu tijekom probe u listopadu na ranču blizu Santa Fea.



Baldwin je rekao u intervjuu da ne vjeruje da je odgovoran za smrt Halyne Hutchins te da ne misli da će biti kazneno optužen. Glumcu je rečeno da je pištolj siguran.

“Osjećam da je netko odgovoran za ono što se dogodilo, no znam da to nisam ja. Ubio bih se da sam mislio da sam odgovoran, i ne kažem to tek tako”, rekao je Baldwin Georgeu Stephanopoulosu na ABC-ju u svome prvom javnom komentaru nakon nesreće.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI