Ne možete zamisliti Božić bez kobasica? Ova kućica na Fuliranju mogla bi vas razuvjeriti

screenshot

Bezmesni Božić mnogima može zvučati kao loša ideja, ali Biomania je tu da vas razuvjeri. U moru burgera i kobasica na zagrebačkom Fuliranju smjestila se i ova organsko veganska kućica koja nudi novi gastro doživljaj Adventa. Svi proizvodi koje koriste u pripremanju svojih delikatesa isključivo su organski proizvodi malih OPG-ova diljem Lijepe naše, a prilikom pripreme svojih jela veliku pažnju posvećuju tome da iz njih isključe gluten. Zbog brojnih vanjskih utjecaja ne mogu osigurati da su jela prikladna za one koji iz zdravstvenih razloga ne jedu gluten, ali za one koji nisu alergični već ga samo izbjegavaju jela su sasvim prikladna.

screenshot

Biomania kućicu posjetilli smo i mi te isprobali njihov Surf and wok koji nas je oduševio kako okusom tako i izgledom. Prirodni sastojci jelu su dali fantastičan okus, a za dobru boju zaslužna je kurkuma. Svi ljubitelji woka na ovoj kućici će doći na svoje, a nakon dobro glavnog jela važno je i zasladiti se, a ova kućica nudi i veganske deserte.

Mi smo probali rekontruiranu pitu s jabukom i ciklom, a ugodno nas je iznenadila slatkoća spomenute kombinacije. Biomania je adventska kućica na kojoj se uistinu dobro jede, a iako su cijene možda nešto više s obzirom na ostale u ponudi, kvaliteta sastojaka to istu cijenu opravdava.

screenshot
Facebook Comments

Loading...
DIJELI