Nakon spektakularnog koncerta u Zagrebu, Prljavci spremni za London i Opatiju

Nakon koncertnog spektakla u Zagrebu kojim je Prljavo kazalište na rasprodanom stadionu u Kranjčevićevoj proslavilo 40. rođendan benda, turneja kojom obilježavaju 40 godina u vrhu domaće pop-rock scene se ide dalje! Nakon koncerta u Londonu, 7. lipnja, Prljavci 12. kolovoza stižu u Opatiju, na Ljetnu pozornicu.

Ulaznice za opatijski koncert Prljavog kazališta upravo su puštene u prodaju, a dečki još sabiru dojmove s koncerta u Londonu, koji je svakako jedan od značajnijih na ovoj turneji. Prljavo kazalište je, naime, u Londonu sviralo prvi put u karijeri i to u zaista kultnom prostoru, The Grand, koji je u Londonu otvoren kao kazališno-koncertna dvorana još 1900., a u kojem su tijekom godina nastupala brojna velika glazbena imena  od The Kinksa i Chuck Berrya, pa sve do bendova poput Oasis, The Verve, Muse i mnogih drugih.

S proslavom velikog jubileja  – 40 godina na glazbenoj sceni, Prljavci su započeli još u veljači, nizom koncerata u Sloveniji i Hrvatskoj, a nastavili su rasprodanom turnejom u Australiji, pa potom australskom i američko-kanadskom turnejom i mega koncertom u Zagrebu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI