NAKON SEDAM GODINA BRAKA OŽENIO SE U CRKVI: Tony i Dubravka Cetinski obnovili bračne zavjete

Foto: Instagram

Tony i Dubravka Cetinski odlučili su sedam i pol godina nakon vjenčanja kod matičara svoje zavjete obnoviti na romantičnoj i produhovljenoj ceremoniji u Istri.

Par se vjenčao početkom 2014. godine u Las Vegasu, nakon samo osam mjeseci veze.

Kum im je bio imitator Elvisa Presleya. Svadbu su imali nekoliko tjedana kasnije u Dubravkinim rodnim Vinkovcima, a nakon toga proslavu i u Zagrebu.

 

View this post on Instagram

 



A post shared by Tony Cetinski⭐️???????? (@tonicetinski)

“Euharistija – hrana snage ljubavi… Svako dobro koje imamo ili činimo može jedino dolaziti od Boga koji je samo Dobro. Isto tako ljubav ako hoće biti prava, mora dolaziti od Božje ljubavi. Redovito prisustvovanje svetoj misi i primanje Tijela Kristova čini da postajemo novi ljudi, kristoliki”, napisao je Tony.

“Tada je i naša ljubav bliža onoj pravoj ljubavi kakvu vidimo da Krist ima prema nama. Sami nemamo snage ljubiti do vječnosti, ali snagom Euharistije, pritjelovljeni Kristu, možemo ljubiti iznad ljudskih dimenzija. Zato ima smisla poziv koji supružnici nalaze kod svetog Pavla koji govori o smrti na križu koja se nastavlja u Euharistiji: Muževi, ljubite svoje žene kao što je Krist ljubio Crkvu te sebe predao za nju”, dodao je Cetinski uz fotografiju na kojoj pred oltarom pozira sa suprugom.

Prije nekoliko godina Tony je supruzi posvetio pjesmu “Ja ne znam nikog boljeg od tebe”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI