NAKON DEVET MJESECI VELIKE AGONIJE KONAČNO STIGAO KUĆI: Mate Bulić se vidno iscrpljen, ali presretan javio iz obiteljskog doma!

Foto: Facebook

Devet mjeseci nakon što se zarazio koronavirusom, završio u bolnici te preživio unatoč lošim prognozama i malim šansama, popularni glazbenik Mate Bulić vratio se kući, a u emotivnoj objavi na društvenim mrežama ponosno zaključio: “Ne mogu opisati koliko je lijep osjećaj biti konačno doma sa svojima!”.

“Hvala vam još jednom, svima koji ste bili uz mene svo ovo vrijeme. Bilo pozivom, porukom ili nekim statusom i pjesmom na društvenim mrežama. Svi koji ste molili za mene, hvala vam od sveg srca. To mi je davalo snagu u najtežim trenucima, kao i beskrajna ljubav mojih najmilijih, koji su mi sve na svijetu”, napisao je Bulić uz fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Zdravkom i kćerima Anom i Katjom.

“Svaki dan je lijep i uživam u svakom trenutku. Idemo polako dan po dan, a nadam se da ćemo dragi moji prijatelji uskoro i zapjevati, baš kao nekad. Sve vas voli vaš Mate”, zaključio je glazbenik, a podrška mu je stigla iz čitavog svijeta.

“Ni ne znaš koliko nam je drago što si napokon došao doma”, napisao je skladatelj Branimir Mihaljević. “Hvala dragom Bogu sto je uslišao naše i Vaše molitve, hvala svima koji su vjerovali u Vaše ozdravljenje. Želim Vam brz oporavak, ostavite sve po strani, biti još puno pjesama i zabava, ali sada mislite samo na Vas oporavak”, dodala je jedna pratiteljica.

Buliću su u nekoliko sati stigle gotovo dvije tisuće poruka podrške, a obiteljska fotografija ‘zaradila’ je više od 15 tisuća lajkova.



Njegovi zdravstveni problemi počeli su prije nešto više od dvije godine, kad mu je odstranjen zloćudni tumor na bubregu. Neposredno prije toga, završio je turneju “Ja sam na vas ponosan”, a uskoro bi se, ako oporavak bude tekao po planu, mogao i vratiti na pozornicu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI