NAJPOZNATIJI HRVATSKI PUNAC KOMENTIRAO SVADBU GODINE: ‘Iako to nismo, djelovali smo kao reality obitelj’

Foto:Ivo Cagalj/PIXSELL

Trenutno najpoznatiji hrvatski punac Tonči Huljić iznio je svoje dojmove nakon udaje kćeri Hane Huljić za suradnika i dugogodišnjeg prijatelja Petra Grašu. Otkrio je kako se osjeća nakon što je vjenčanje prošlo te pobio navode da kao obitelj popularne mladenke žele biti ‘hrvatski Kardashiani‘.

‘Sretan sam što je vjenčanje proteklo u divnoj atmosferi i što je to bila intimna večer s ljudima koje znamo cijeli život, s nekima od njih i po trideset, četrdeset godina i koji su nam obilježili živote. Bilo nas je pedesetak i bio je to važan trenutak za cijelu našu obitelj. Osobno bih volio zahvaliti i svim medijima, katkad smo djelovali kao neka reality obitelj što mi svakako nismo’, izjavio je Tonči Huljić za Jutarnji list.

Iako je nadodao da je vrijeme da se vrati normalnom životu, do toga sumnjamo da će uskoro doći jer se detalji svadbe Grašo-Huljić neprestano razotkrivaju. Premda su Huljići popularna glazbena obitelj, na svadbi im nije svirao bend ili nastupao neki poznati DJ, već su glazbu ‘puštali’ sami uzvanici. Iznenađujuća stvar, sudeći po glazbenom opusu prisutnih profesionalnih glazbenika, je ta da je najzastupljeniji žanr koji je uveseljavao goste bio – rock.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI