NAJPOŽELJNIJI TALIJAN PONOVNO IZNENADIO OBOŽAVATELJE: Njegovo odijevanje nije oduševilo Hrvatice

Damiano David, glavni vokal talijanske grupe Maneskin koja je pobijedila na ovogodišnjem Eurosongu ponovno je privukao pažnju svojim stilom odijevanja koji ne poznaje granice.

Prozvan je “Najpoželjnijim Talijanom koji je potpuno zaludio ženski rod” od strane nekih medija nakon poziranja u grudnjaku, gaćicama, mrežastima čarapama i štiklama.

Fotografije koje je objavio na društvenim mrežama pobrale su niz komplimenata iako je moguće obožavatelje zaludio još više, no hrvatski obožavatelji njegovim novim stajlingom nisu posebno oduševljeni.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 



Objavu dijeli Måneskin (@maneskinofficial)

“Ja samo ne znam kojim se on to ženama sviđa”, “Žgoljavo, nigdje ništa”, “I onda se čudim kad se nepogode raznorazne po kugli zemaljskoj dešavaju.. Kako i ne bi kad je došla Sodoma i Gomora opet… Muško je postao žensko, a žensko muško”, “Žene pale u trans.

To nešto ozbiljno ili šta?! Kakav trans za muškarca u pokušaju još u mrežastim čarapicama”, “Ovo se samo pe*erima može sviđati”, “Da inače je san svake žene da joj dečko/muž nosi grudnjak i mrežaste čarape… uf stvarno je privlačan nema šta …”, “Ako je ženama ovo privlačno žao mi je što sam žena”, neki su od negativnih komentara na Damianovu objavu, a jedan je od komentara pokrenuo raspravu o standardima prihvaćenog odijevanja i ponašanja, pa i seksualne orijentacije:

“Mislim da ćemo se mi tradicionalni još malo skrivati po ulici, kako bi ovi netradicionalni došli do izražaja. Kuda sve to ide. To se masovno sve toliko uzdiže i podržava da se stvarno pitam u kojem će to sve smjeru. **** me pita neki dan kad ona može napumpat usne.

Nije mi smiješno, samo se to i plasira. Umjetno, napumpano. I nemoguće je od djece to sakriti jer je posvuda. Čak smo i od škole dobili naputak da s djecom 1. razred porazgovaramo o istospolnim zajednicama da njima u školi bude lakše to obrađivati, crtati.

Kad bi se barem isto toliko posvetili TRADICIONALNIM obiteljima. Kako su se standardi krenuli postavljati, od sina mi je za očekivati da me traži da mu kupim minić, mrežaste čarape i štikle”, poručila je jedna Hrvatica s kojom se količina žena i složio.

Victoria, Ethan, Thomas i Damiano, članovi benda, u nekoliko su već navrata napomenuli da je njihova glazba i stil odijevanja izričaj kojim ruše granice neprihvaćenosti i ističu jednakost spolova, rodova i seksualne orijentacije.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI