‘MUŠKARAC IZ DUBRAVE TO NE SMIJE ZNATI’: Luka iz ‘Braka na prvu’ otkrio zanimljivu anegdotu

Foto: Instagram

Bivši kandidat showa Brak na prvu, Luka Budak svojim je pratiteljima otkrio zanimljivu vještinu koju posjeduje, i koja ponekad može spasiti život, a zbog čega su ga kaže sprdali. Njemu je to bilo smiješno, a za to je okrivio momke iz zagrebačke Dubrave i društvene stereotipe koji vladaju u našoj zemlji.

“Sjećam se dana, kada sam radio u animaciji, kada su me sprdali kako znam šivati i kako muškarac, pogotovo iz Dubrave, ne bi smio znati šivati, što je meni bilo smiješno. Britak kakav jesam, objasnio sam da je to zapravo vještina vrijedna znanja”, započeo je Luka.

“Uzevši Dubravu kao primjer i stereotip pod kojim se vodi, kolegama sam objasnio kako mi ta vještina pomaže u puno situacija. Kako svi Dubravu percipiraju kao geto, natjerao sam ih da zamisle situaciju u kojoj osoba A bude ranjena s velikom ranom i treba hitno na šivanje, bolnica je predaleko, a šnajderica je par koraka blizu, ja kao osoba B trčim do šnajderice i, voila, situacija riješena”, dodao je.

“Poanta priče je da svaka vještina, kao i mač, ima dvije strane. Onu s kojom te sprdaju i onu s kojom te poštuju”, zaključio je Luka.

 



View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Budak (@luka_budak9)

Podsjetimo, Budak je trenutno u vezi sa spisateljicom Ingrid Divković, koju je upoznao u Braku na prvu, iako je prvotno ljubav u showu pokušao ostvariti s Nadijom Anić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI