MAJA ŠUPUT UHVAĆENA NA BAZENU! Mnogi se tome čude: ‘Prijelom kralježnice u četvrtom pršljenu’

Foto: Instagram

“Napokon znamo kako Maja zapravo izgleda”, komentiraju korisnici TikToka nakon što se proširila snimka Maje Šuput za koju mnogi u komentarima tvrde kako će biti viralan hit 2022. godine.

Naime, pjevačica i njen suprug Nenad snimljeni su na jednom bazenu i to u trenutku kad mu je Maja pozirala. Svima je odavno dobro poznato da se pjevačica puno trudi oko sadržaja koji plasira na društvenim mrežama, ali ovaj video mnogima nije najbolje ‘sjeo’. Nije dugo trebalo da se stanu nizati stotine komentara, a video je pregledalo više desetaka tisuća korisnika.

Korisnicima TikToka najprije je privukla pažnju svojom pomalo neobičnom pozom. “Au, skolioze”, “Ajme kičma rip lol”, “Prijelom kičme u četvrtom pršljenu”, “Skoro pukla kičma”, “Možda žena ima lordozu kičme”, “Savila se ko upitnik”, nizali su se komentari.

Mnogi nisu vjerovali da pjevačica ima kratku kosu, zbog čega su posumnjali u vjerodostojnost snimke, no drugi korisnici su ih ubrzo razuvjerili. “Kakav plot twist”, komentirao je jedna od korisnika ove mreže.

Ono što se još komentiralo je i činjenica da netko tako pozira na bazenu punom ljudi. “Ajme, doslovno svi gledaju, “Sve za sliku”, “Kakav blam”, “Instagram reality be like”, “Kako ju nije sram to radit”, “Jadno”, nizali su se komentari, a među njima bilo je i jako puno potpuno neumjesnih i uvredljivih poput: “Savila se ko upitnik”, “Bruka”, “Ko stalak za infuziju”, “Krumpir na dvije čačkalice”, “Izgleda ko stari škarnicl. Doslovno, Bolje nek pokrije tu oronulu sramotu”…



Našlo se i Majinih fanova i onih koji su stali u njenu obranu. Fanovi su poručili da je za njih i dalje kraljica. “Oni su mi baš lijep par”, “Nema potrebe za vrijeđanjem, bez obzira koliko photoshopa koristi za svoje godine se još uvijek dobro drži”, pisali su.

Pjevačica i suprug Nenad Tatarinov uskoro će proslaviti prvi rođendan svog sinčića Blooma, a mnogi smatraju da pjevačica nije nikad bila u boljoj formi.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI