LANA SE OGLASILA EMOTIVNOM OBJAVOM NA INSTAGRAMU: ‘Ja sam danas pjevala i plakala…‘

Screenshot: Instagram

Pjevačica Lana Jurčević vrlo je aktivna na svojem Instagramu profilu na kojem raznovrsnim objavama svakodnevno uveseljava svoje pratitelje.

Njezine objave često su i povod rasprava o kojima se danima piše, kao što je to nedavno bio njezin izgled, koji bi, po nekima, bio idealniji s kojim kilogramom manje. No, kilogrami nisu bili tema ovog puta.

Ovog puta to je bila snimka na kojoj 36-godišnja Lana pjeva. Na njezinom repertoaru našla se itekako emotivna pjesma gazbenika Sama Smitha “My Oasis”.

Prodoran i intenzivan glas pun emocija, uz oči koje su se caklile od suza, bile su dosta da snimka u vrlo kratkom vremenu sakupi tisuće pregleda i lajkova.

 



View this post on Instagram

 

A post shared by La Lana (@lalana)

“Ja sam danas pjevala i plakala od tog feelinga, koliko mi je to falilo. Imam i te snimke, ali ne mogu to objaviti. Meni vam je to takvo čišćenje duše i energije, moja oaza, baš kao što se zove i pjesma”, opisala je Lana kroz što je prolazila te dodala kako joj itekako nedostaju nastupi uživo, pred svojom vijernom i mnogobrojnom publikom. “Jednog dana, kad jos malo odrastem ću snimati takve pjesme za vas … A dok me jos ne bole kukovi i koljena, moram malo se jos ispucati i vi skupa sa mnom ? 26.8. smo u ZG”, dodala je i ujedno najavila svoj sljedeći koncert.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by La Lana (@lalana)

“Dobro ti stoje te laganice na engleskom jeziku… Ne mogu prestati slušati ovaj video”, “bravo, obožavam ovu verziju tebe”, osjećajna duša”,  “zašto plačeš dušo, više smijeha molim te”, samo su neki od brojnih komentara.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI