KRUMPIRI S JAJIMA I VRHNJEM: Ukusan i hranjiv ručak košta malo, a gotov je za čas!

Poslastica za prave gurmane!

Sastojci:

600 g krumpira

200 g kiselog vrhnja

malo jogurta



4 češnja češnjaka

3 žlice kukuruznog brašna

2 jaja

majčina dušica

ružmarin

žličica mljevene paprike

peršinov list

mljeveni papar

sol

začini po izboru

Priprema:

Krumpir očistite, operite te izrežite na tanje kolutove.

Jaja s vrhnjem i malo jogurta umutite žicom.

U krumpir dodajte zgnječeni češnjak, kukuruzno brašno, začine po izboru, sol, papar, majčinu dušicu, ružmarin i mljevenu papriku.

Dodajte 2/3 umućenog vrhnja i jaja pa sve dobro izjednačite.

Ulijte u podmazan lim pa prelijte ostatkom vrhnja.

Pecite oko 40 minuta na 250 stupnjeva.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI