KAOS NA KONCERTU BREGOVIĆA U ALBANIJI: Bačen suzavac, jedna osoba ozlijeđena!

Photo: Antonio Ahel/ATAImages.

Na koncertu Gorana Bregovića, koji je jučer nastupao u Korči u Albaniji na tamošnjem festivalu piva, dogodio se incident. Regionalni mediji izvještavaju kako je u publici bačen suzavac. To je stvorilo itekakvu paniku među ljudima koji su opušteno uživali u glazbi. Nastala je pomutnja i velik dio posjetitelja odlučio je napustiti koncert.

Prema izlazu su prvo krenula djeca i starije osobe. Tijekom evakuacije, jedna je osoba ozlijeđena te joj je pružena liječnička pomoć i hospitalizirana je. Još uvijek nije poznato tko je odgovoran za bacanje suzavca.

Optužbe od strane kosovskih medija

Albanski mediji pišu kako je Bregović i njegov tim odlučio nastaviti koncert nakon što se situacija smirila, no naglašavaju kako glazbenik nije prokomentirao što se dogodilo.

Blic navodi kako je najava da će Goran Bregović nastupati u Koči naišla na val negativnih komentara i optužbi u kosovskim medijima. Smatraju kako nekadašnjem frontmanu tamo nije mjesto, jer je ” bio inspiracija i idol ubilačke srpske vojske tokom ratova u bivšoj Jugoslaviji’.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI