KAKO SAM UPOZNAO VAŠU ZEMLJU: Popularni glumac i njegov suprug s djecom ljetuju na Hvaru

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Društvo predvođeno glumcem Neilom Patrickom Harrisom (48), omiljenim Barneyjem iz serije “Kako sam upoznao vašu majku”, stiglo je na Hvar, i to treću godinu zaredom.

Harris još od 2019. godine u Hrvatskoj redovito ljetuje s 46-godišnjim suprugom Davidom Burtkom te njihovim desetogodišnjim blizancima Harper Grace i Gideonom Scottom.

Ovog puta pridružila su im se još neka hrvatskoj javnosti poznata lica – manekenka Sanela Diana Jenkins te njezin dečko Asher Monroe.

Podsjetimo, Sanela je bosanskohercegovačka poduzetnica i humanitarka koja godinama živi u Kaliforniji, a zovu je i ‘bosanskom Lady Di’.

Ekipa je na Hvar stigla iz Italije, u kojoj su počeli svoj ovogodišnji odmor. Poznati glumac na Instagramu svakodnevno objavljuje fotografije i videozapise iz Hrvatske, iz kojih je jasno da uživaju u pravom obiteljskom druženju koje uključuje more, sunce i jahtu.



Osim uloge u sitcomu “Kako sam upoznao vašu majku”, Neil Patrick Harris se pojavio u brojnim drugim serijama, poput “Numb3rs”, “Sesame Street” i “Glee”. Često posuđuje glas u animiranim filmovima, vodio je i brojne dodjele nagrada, a njegovo se bogatstvo procjenjuje na 50 milijuna dolara.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI