(VIDEO) Jeste li znali? Lady Gaga glumila u seriji ‘Obitelj Soprano’

Twitter

Prije nego sto je Lady Gaga postala poznata pjevačica koja prodaje milijune albuma i osvaja Oscara, glumila je u jednoj epizodi kultne serije ‘Obitelj Soprano’.

Glumila je u seriji 2001. godine kada je ona imala samo 15 godina. utjelovila je djevojku koja je išla u istu školu ako i Tony Soprano. To je bio Gagin ulazak u Hollywood, a sedam godina kasnije izbacila je album ‘Just Dance’.

Snimka iz serije izašla je u javnost prije nekoliko godina, ali tek sada je postala viralna. Obožavatelji poznate pjevačice, snimku dijele na društvenim mrežama i ostavljaju brojne komentare.

Prva epizoda serije ‘Obitelj Soprano’ izašla je davne 1999. godine, a trenutno se snima prequel serije koji će izaći krajem 2020. godine. Nitko se nije nadao tolikom uspjehu serije, ali Tony Soprano i članovi mafije iz New Jerseya držali su gledatelje šest sezona pred malim ekranima.

Serija je bila toliko uspješna da ju je ‘The New York Times’ prozvao najvećim djelom američke pop kulture u posljednjih 25 godina, a osvojila je 21 nagradu ‘Emmy’ i pet Zlatnih globusa.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI