‘JER ZAJEDNO SU SKUPA!’ Osječka umjetnica ponovno oduševljava: Objavila je fotografiju lutkica Stožera civilne zaštite

Foto: Pixsell

Osječka umjetnica Mila Lončar je nedavno potaknuta događanjima oko uhićenja bivše ministrice Gabrijele Žalac, izradila njezinu lutkicu.

Pošto je premijer Andrej Plenković hvalio svoju bivšu ministricu, odlučila je spojiti njihove lutkice pa je naknadno objavila i njihovu zajedničku fotografiju.

Proteklih nekoliko dana objavljivala je lutkice članova Stožera civilne zaštite, a danas je objavila njihovu zajedničku fotografiju.


Na fotografiji se nalaze ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak koji sjedi na kutiji brufena, kraj njega je ministar zdravstva Vili Beroš, za govornicom na kojoj piše “Pukli smo ko kokica…” nalazi se ravnateljica Klinike za infektivne bolesti “dr. Fran Mihaljević” Alemka Markotić,  a na kraju stoji i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

Fotografija slavne stožerne četvorke izazvala je oduševljenje njenih pratitelja.“Jer zajedno su skupa!”, “A pukli smo i mi s njima”, “Od medicinarije fali Normić”, “Di su im maske, razmak??? i onda tko bi slušao”, neki su od šaljivih komentara.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI