HRVATSKA NAVIJAČICA NAS JE NAPUSTILA: ‘Svi si daju za pravo da ti govore kako moraš živjeti, moraš prešutiti istinu da se nekom ne zamjeriš’

Foto: Instagram

Naša najpoznatija navijačica, influencerica i model Ivana Knoll, odlučila je nakratko napustiti Hrvatsku i otići u Crnu Goru, a njena majka ne skriva koliko je ponosna na svoju lijepu kćer. Čini se da joj je boravak u Budvi itekako dobro došao.

Da plijeni pažnju gdje godse pojavi, dokazuju i komentari pratitelja. “Divota te vidjeti!”, “Pohvale za tanak struk i lep guz baš seksi”, “Izgledaš savršeno”, “Božica”, “Bolja si od Nives Celzijus”, “Zračiš ljepotom”, komentirali su pratitelji, a fotografije su se svidjele i njenoj majci koja joj je komentarom dala podršku, dok joj je Ivana odgovorila emotikonima srca.

Ivana se iz Budve dotakla i očekivanja koja bi, po nekima, trebala ispuniti, a potom je jasno i direktno otkrila što o tome misli, te uputila savjet pratiteljima kako bi im i samima bilo lakše u životu.


 

View this post on Instagram

 A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

“Svi si daju za pravo da ti govore kako moraš živjeti, s kim se moraš družiti, kako se moraš ponašati, kakve slike moraš objavljivati, kad se moraš udati, pa moraš se rastati, moraš smršaviti, moraš se udebljati, moraš ostati prirodna, moraš se estetski doradit, moraš slijediti običaje, moraš biti ljubazan iako te netko gazi, moraš prešutiti istinu da se nekom ne zamjeriš, ma ništa ja u životu “ ne moram”. Kako moj prijatelj voli reći: “Ne morajte i vi i bit će vam lakše u životu”, poručila je Ivana iz Budve.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI