HOĆE LI OVAJ PROFESOR BITI NOVI ‘GOSPODIN SAVRŠENI’? ‘Ima dobro tijelo, bradu i brkove, a faca…’ Uskoro će se sve znati

Foto: Screenshot / Instagram / Pixabay

Nakon pune dvije godine pauze vraća nam se “Gospodin savršeni“. Riječ je o popularnom showu RTL-a u kojoj jedan muškarac traži svoju srodnu dušu među 20-ak djevojaka.

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, cijela treća sezona odavno je snimljena i spremna za emitiranje ove jeseni.

Identitet novog Gospodina savršenog koji će u toj ulozi naslijediti svoja dva prethodnika Gorana Jureneca i Miju Matića, RTL  još uvijek drži u strogoj tajnosti.

Navodno je ovaj put riječ o muškarcu iz Dalmacije, inače profesoru po struci, doznaje Slobodna.

“Akademski je školovan, ima dobro tijelo, bradu i brkove. Tamnoput je, a faca tako tako, ali navodno gospodin ima manire”, kaže jedan od izvora.



U ožujku prošle godine kreativnu producenticu showa Antoniju Blaće pitali su kakvog kandidata za show traže u novoj, trećoj sezoni.

“Voljela bih napraviti mali zaokret. Ne mislim da Gospodin savršeni mora biti savršen u svakom pogledu, ali mora imati one savršene osnovne crte, pažljivost, nježnost, želju da živi u paru, odgovornost, stabilnost, šarm. A to čime se bavi, je li sramežljiv ili ne, povučen ili ekstrovert, to mi je manje bitno zato što tražimo ono nešto. Da vam budem iskrena, ne bih htjela da se dečki na mene ljute, ali moram to reći naglas, puno je teže naći kompletnog dečka nego curu”, rekla je Blaće.

“Ove se godine prijavilo dosta momaka, svi jako dobro reagiraju i žele biti dio projekta. Ne možete vjerovati koliko ljudi zapravo traži ljubav. Kad je casting u pitanju, dozvoljavam si slobodu pa moja ekipa i ja kontaktiramo direktno i djevojke i dečke koji nam se sviđaju. Prvi kriterij je ipak ljubav. Mijo je bio mala suprotnost Goranu, što nam je i trebalo u drugoj sezoni. Sada se u trećoj trudimo pronaći opet nešto drugačiji tip muškarca, dodala je Antonija Blaće. 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI