GRAŠO KOMENTIRAO VEZU S HANOM HULJIĆ: ‘Moj sadašnji punac zabranio je djeci da išta rade prije braka’

Foto: Screenshot Youtube/Narodni

Iako rijetko govori o privatnom životu, Petar Grašo je ipak komentirao nedavnu medijsku hajku o navodnoj prinovu Hanom Huljić.

“Prvi put čujem za to. Kao i mnoge informacije o kojima se piše ovih dana, ni ova nije istinita!”, izjavio je Grašo za tportal, a onda se i našalio.

“Tim više što je Tonči Huljić, moj sadašnji punac, otkako je napisao ‘Misu’, postao još uzoritiji i zabranio djeci da išta rade prije braka”, zaključio je.

‘Misa Mediteranea’ je, inače, najnoviji projekt Tončija Huljića, vokalno-instrumentalno djelo skladano za soliste mješoviti zbor i orkestar sastavljen od misnih dijelova: Kyrie, Gloria, Credo, Sanctus i Benedictus, Agnus Dei. Premijerno je izvedeno na ovogodišnjem Splitskom ljetu, a dijelove je napisala upravo Hana Huljić.

Trač o njihovoj prinovi samo je jedna u nizu priča koje ovih dana kruže o vezi koja je preko noći zainteresirala naciju. Piše se i da se Hana već preselila u njegov zagrebački stan, a pod posebnim povećalom je i Grašina bivša djevojka Danijela Martinović.



Gore spomenuti ‘Grašin sadašnji punac’ prvi je komentirao vezu svoje kćeri i jednog od svojih najpoznatijih i najuspješnijih štićenika. “Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno referirao na privatan život i odnose, kako svoje obitelji tako i izvođača s kojima radim. Tim više što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji osobnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki obiteljski prijatelj. Ako su oni sretni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni”, rekao je za Večernji list.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI