GRAŠINA SADAŠNJA I BIVŠA DJEVOJKA U ZAJEDNIČKOM SPOTU: U pjesmi ‘Došlo vrijeme’ pojavljuje se mala Hana

Foto: Screenshot Youtube/Narodni

S obzirom na to da je Danijela Martinović čitave devedesete godine prošlog stoljeća bila glavna štićenica Tončija Huljića, za pretpostaviti je da se s Hanom Huljić, novom navodnom djevojkom njezina bivšeg partnera Petra Graše, družila u brojnim prilikama te da su, na neki način, poput obitelji, piše Dnevno.hr.

Osim druženja koja su ostala zapisana u sjećanjima ili foto-albumima, Hana i Danijela imaju i jedan zajednički spot. Riječ je o videu za veliki hit grupe Magazin “Došlo vrijeme”, s istoimenog albuma izdanog 1993. godine.

Danijela je tad imala 22, a Hana tek tri godine. Za službeni spot pjesme uvijek snalažljivi Tonči Huljić našao je financijski prihvatljivo, da ne kažemo, jeftino rješenje – televizijski nastup grupe Magazin uklopio je u kućne scene u kojima preslatka plavokosa djevojčica, odnosno, njegova kći Hana, gleda televiziju.


“Došlo vrijeme da se momci žene, stiglo doba da se ljubav proba”, pjeva Danijela u pjesmi koja je otad postala pravi evergreen i srce je gotovo svakog tuluma.Podsjetimo, Danijela je u Magazinu 1991. godine zamijenila Ljiljanu Nikolovsku, a odlaskom iz grupe 1996. godine započela je izuzetno uspješnu samostalnu karijeru (nju je, pak, zamijenila Jelena Rozga). Pjesme joj je nastavio pisati Tonči Huljić te je proglašena najtiražnijom hrvatskom pjevačicom tog desetljeća.

Iako se ni jedna ni druga nisu javno očitovale o novonastaloj situaciji s Petrom Grašom, mediji ovih dana prilično povezuju Hanu i Danijelu – danas je, primjerice, objavljeno da se Hana doselila kod Graše, i to u zgradu preko puta one u kojoj živi upravo Danijela.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI