Goran Karan nakon pet godina ponovno u Lisinskom

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Splitski glazbenik upravo je u izdanju Scardone objavio novi album ‘Glas juga’ koiji je najavio novim spotom za pjesmu ‘Moja košulja’

Goran Karan će nakon pet godina ponovno zapjevati u Lisinskom – 23. travnja, a na pozornici će mu se kao gosti pridružiti Severina, Petar Grašo i Providenca. Sa Severinom je Karan u protekloj godini dosta surađivao, zajedno su nastupili u mjuziklu ‘Naša bila štorija’ koji su u 2017. izveli u Splitu, Zagrebu, Ljubljani i Mariboru. U mjuziklu pjevaju duet ‘Sta je svit’ koja je na izvedbama uživo osvojila publiku. Petar Grašo će publici u Lisinskom otpjevati nekoliko svojih pjesama, a grupa Providenca izvest će pjesmu ‘Takva sam ja’, koju je napisao Goran Karan.

Splitski glazbenik upravo je u izdanju Scardone objavio novi album ‘Glas juga’ koiji je najavio novim spotom za pjesmu ‘Moja košulja’. Od prošlog studijskog albuma ‘Čovik tvoj’ prošlo je čak pet godina pa je publika s nestrpljenjem očekivala izlazak novog, na kojem se nalazi 12 pjesama koje su producirali Nikša Bratoš i Nenad Šiškov.

Nakon koncerta u Lisinskom Goran Karan odlazi na turneju po Poljskoj koja će trajati od 26. travnja do 03. lipnja. Na turneju ide s poljskom zvijezdom Teresom Werner s kojom već ima nekoliko dueta a nastupit će u osam gradova.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI