GLUMAC ‘TESNE KOŽE’ NA KISIKU: Hospitaliziran zbog komplikacija uslijed korone

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Glumac Milan Lane Gitović (75) hitno je primljen u ‘’Vojno-medicinsku akademiju’’. Razlog hospitalizacije je problem s disanjem, a liječnici su ga, kako pišu srpske Novosti, stavili na kisik. Izvori za spomenuti medij kažu kako mu se stanje pogoršalo pa ja hitno prebačen na intenzivnu skrb. Napravljen mu je i PCR test, a rezultat testa je negativan,

‘’Nije dobro. Prebačen je na odjel intenzivne njege i njegovo stanje je jako teško. Čuo sam se s njim u petak kada je tek primljen na Vojno-medicinsku akademiju i dobro je zvučao. Malo je teže disao, ali smo mogli razgovarati, rekao je neimenovan izvor za Novosti, koji navodi kako mu se preko noći stanje pogoršalo. Izvor za spomenuti medij kaže da je stavljen na kisik, budući da ima problem s disanjem, a radili su mu dosta pretraga i sve potrebne analize.

“Jučer poslijepodne zvao sam bolnicu da čujem kako je i glavna sestra mi je rekla da situacija nije dobra i da je Lane premješten na intenzivnu skrb”, rekao je izvor za Novosti. Legendarni glumac je prije dva mjeseca dobio Covid 19 no nikada se do kraja nije oporavio.

“Imao je lakši oblik korone, ali nije ozdravio do kraja. Kašalj mu se nikako nije smirivao, pa je morao otkazati sve predstave. Vukao je prehladu dva mjeseca, nije htio kod liječnika. Posljednjih godina živi kao samotnjak, pa nije ljudima puno govorio o zdravstvenim problemima”, otkrio je izvor.

Inače, glumac se javljao na pozive novinare kada je dovezen u VMA pa je posljednja izjava koje su kolege novinari dobili: “Nemojte me zvati, u bolnici sam, testirali su me na koronavirus. Vidite da pričam s vama, znači da sam dobro”, rekao je prije nekoliko dana.



Glumac je prije hospitalizacije potpisao ugovor za snimanje nove serije, koja se treba početi snimati u rujnu. Ovaj glumac najpoznatiji je po filmskom serijalu “Tesna koža” uz koje su odrasle generacije, a glumio je kultnog direktora Srećka Šojića.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI