GLEDATELJI POPLJUVALI MEGHAN ZBOG NOVOG OBRAĆANJA: ‘Ovo je neugodno za gledati’

Foto: YouTube

Da joj je Hollywood puno draži od britanskog kraljevskog dvora, vojvotkinja Meghan pokazala je u novom videu u kojem, povodom svog četrdesetog rođendana, promovira novu inicijativu svoje humanitarne udruge.

“Navršavam 40 pa tražim od 40 svojih prijatelja da doniraju 40 minuta svoga vremena kako bi pomogli ženama koje se vraćaju na posao.

Više od dva milijuna žena u SAD-u te deseci milijuna žena u svijetu su zbog epidemije ostali bez posla.

Ako se udružimo i posvetimo 40 minuta nekakvom djelovanju, možemo postići lančanu reakciju”, rekla je Meghan u videu.

Britanski mediji odmah su je napali, pišu da je cijela priča, kao i inače kad je u pitanju Meghan, potpuno pogrešno upakirana. Meghan se, naime, javlja iz svoje holivudske vile, soba je puna dizajnerskog namještaja, a ona na sebi ima dizajnersku haljinu.



Društvo joj u čudnom skeču pravi glumica i komičarka Melissa McCarthy, a na kraju videa, u takozvanim ‘behind the scenes’ scenama, može se vidjeti i princ Harry koji svoju suprugu nasmijava iz dvorišta.

Među onima koji su popljuvali Meghanin novi medijsko-humanitarni pokušaj su i britki voditelji australijskog Today Showa, i inače poznati po oštrim komentarima te netrpeljivosti prema princu Harryju i njegovoj supruzi.

“Super mi je kako propovijeda ljudima o povratku na posao, a ona je napustila svoj posao u Kraljevskoj obitelji nakon manje od dvije godine”, rekla je voditeljica Sophie Walsh, a narugala se i načinu na koji Meghan govori.

“Zašto ne priča normalno?”, pita se voditeljica, spominjući pritom pretenciozne izraze koje vojvotkinja koristi u svom najnovijem obraćanju javnosti.

Komentari na YouTubeu također ne idu u prilog slavljenici Meghan.

“Ona je bogatija od svih 40 svojih prijatelja. Umjesto da pomogne tim ženama, naređuje svijetu i prijateljima što da rade, kao mule?”, piše jedan komentator. “Žene bi puno više cijenile novac nego ‘čavrljanje’ sa zvijezdom na 40 minuta”, dodaje drugi.

“Ovo je neugodno za gledati. Prvi dio je jednostavno lud”, piše jedan YouTuber. “Nema šanse da je Melissa iz tog kuta mogla vidjeti princa Harryja”, primjećuje jedan gledatelj.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI