GIULIANO ISPUNIO DJEČAČKI SAN I POSTAO ROKER! Ova suradnja bi mogla odjeknuti glazbenim svijetom

Foto: Milan Sabic/Pixsell

Poznati splitski heavy metal i rock band Osmi putnik objavio je da je dobio novog pjevača.

Riječ je o poznatom splitskom pjevaču Giulianu Đaniću.

Predstavili su i novi album “Rock’n’roll se kući vratio”. To je kompilacija najvećih hitova Osmog putnika s njihovih prethodnih pet albuma, no sve pjesme su nanovo odsvirane i snimljene.

“Ja sam presretan, pa to je moj dječački san. Ja sam ipak nešto mlađi od ekipe i odrastao sam slušajući Osmi putnik. A sad sam njihov pjevač. Sretan sam kao dijete”, rekao je Giuliano za 24sata.



Suradnja je počela gotovo slučajno kaže splitski pjevač.

“Naravno da znam dečke iz benda, dugo se poznajemo. I tako su mi za jednog druženja iz zezancije rekli da pjevam na jednom njihovu koncertu. Došlo je puno ljudi, bilo je super, čini se kao dobar spoj i rekli smo si zašto ne nastaviti”, objasnio je Giuliano svoj novi angažman.

Album je najavio singl i spot “Tajna” s divom hrvatske glazbene Doris Dragović koja se u ovom projektu iskazala u jednom potpuno drugom rockerskom izdanju. “To je jedna jako lijepo obrada, a s Doris je bilo super raditi na ovoj pjesmi. Stvarno je vrijedi poslušati”, kaže Giuliano.

Osmi putnik je osnovan davne 1985. godine, a svojim beskompromisnim stavom i žestokom energijom obilježio je hard rock scenu cijele bivše Jugoslavije, opisuju bend. To je iz doba kad ih je kao klinac slušao Giuliano, a prvi njihov vokal i pjevač bio je Zlatan Stipišić Gibonni.

Bit će zasigurno čuti što će na najnoviju suradnju reći upravo Gibonni.

“I mene zanima što će reći na sve ovo”, kaže Giuliano.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI