EMOTIVAN TRENUTAK: Otac ju je snažno zagrlio prije nego što ju je preda Mati Rimcu

Foto: Screenshot/TikTOK

Objavljen je još jedan emotivan detalj s vjenčanja poduzetnika Mate i Katarine Rimac.

Mlada Solinjanka, pjevačica Filomena Puljiz angažirana je kako bi pjevala u crkvi, a u trenucima kad je mlada hodala do oltara, putem posutim laticama, pjevala je pjesmu ‘You Raise Me Up’ Josha Grobana.

Iako video prikazuje tek djelić atmosfere crkvenog vjenčanja Rimčevih, svakako je jedan od najemotivnijih, jer je snimljen trenutak kad je Katarinin otac predao Katarinu Mati.

Zagrljaj mlade i oca ganuo je prisutne goste, a sve su popratili velikim pljeskom. Video je podijelila upravo mlada pjevačica.

 



@filomenapuljizGospodin i gospođa Rimac❣️#foryoupage #fypシ #weddingday #youraisemeup #viral #rimac♬ original sound – Filomena

Filomena je mlada pjevačica koja je 2019. godine sudjelovala u RTL-ovom showu “Zvijezde-ljetni hit”. Tad se među top 7 natjecatelja borila za glavnu nagradu, 50.000 kuna i nastup na Splitskom festivalu.

No, upravo na večeri gdje se odlučivalo o top sedam natjecatelja doživjela je nezgodu. Naime, kako joj je večer bila izrazito uzbudljiva i stresna, prepuna iščekivanja, a uz činjenicu da nije niti jela, Solinjanka je pala u nesvijesti nasred pozornice.

Dok su natjecatelji, naime, pored Antonije Blaće na pozornici iščekivali krajnji ishod pjevačke večeri, Filomeni je bivalo sve lošije, što je iz žirija prva uočila Andrea Andrassy.

“Čekajte, čekajte, curi je loše!” viknula je prema ostalim članovima žirija, a Filomena se u tom trenu srušila na pozornici.

“Što bi se reklo, spojilo me! Možda sam se preforsirala, jednostavno vrućina mi je krenula od dolje prema glavi, gledam u Andreu, Andrea prema meni pita: Jesi dobro? Ja ono: Ne… i samo puf!”, objasnila je tad Solinjanka.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FILOMENA (@filomenapuljiz)

Facebook Comments

Loading...
DIJELI