Emisija o kulturi i umjetnosti KolibriS: S novom sezonom emisije dolaze i noviteti

Mali tim entuzijasta osmislio je, a potom sredinom lipnja i lansirao novu emisiju o kulturi i umjetnosti KolibriS

Nova emisija Kolibris potaknuta je prvenstveno suženim medijskim prostorom za predstavljanje likovne umjetnosti i projekata, a potom i pandemijom koronavirusa koja je primorala mnoge umjetnike da svoje projekte prebace u online svijet.

U prvoj emisiji Kolibrisa nakon ljetne stanke ugostili su našeg najpoznatijeg karikaturista Nika Titanika koji je krajem prošle godine velikom retrospektivnom izložbom “Kronika ljudske gluposti” obilježio punih 25 godina profesionalnog djelovanja. Nik Titanik je jedini karikaturist na svijetu koji dnevno radi dvije karikature: jednu dnevno-političku i jednu sportsku karikaturu.

Do sada je objavio preko 11.000 karikatura, a kako izgleda jedan radni dan u životu Nika Titanika, kako je Nik Titanik dobio svoj poznati nadimak, koji je bio prijelomni trenutak kada se odlučio profesionalno baviti karikaturom, što voli raditi u slobodno vrijeme i je li duhovit u privatnom životu kao u svojim karikaturama možete saznati u novoj emisiji KolibriS!

S novom sezonom emisije dolaze i noviteti, pa su tako zahvaljujući tehničkoj podršci Igoru Vuku preselili u novi studio, ozvučili se novim mikrofonima i osvježili novim osvjetljenjem, a uveli su i novitete u samu emisiju!



Nova emisija je dostupna na linku:

Facebook Comments

Loading...
DIJELI