DORIS SE OTVORILA PRATITELJIMA: ‘Neke od najljepših osmijeha i od mene ste vidjeli kad sam iznutra bila najviše slomljena’

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Voditeljica “Dobro jutro, Hrvatska”, Doris Pinčić svoje pratitelje na Instagramu iznenadila je kada se u posljednjoj objavi dotaknula onoga kakvima se prikazujemo, lažne sreće, ali i činjenice da mnogi danas ne brinu o tome kako se netko pored njih osjeća.

“Kad vas je zadnji put netko iskreno pitao kako ste? Kad ste vi zadnji put nekoga iskreno pitali kako je?”, napisala je Doris na početku.

“Nekidan je poznata svjetska manekenka na Instagram (ako se ne varam) stavila slike na kojima je uplakana, bez filtera, ne standardno lijepa kako se to na takvom mjestu očekuje.


Reakcije su podijeljene jer, čini mi se da nismo spremni ili ne želimo vidjeti da iza savršenih okvirića na društvenim mrežama i dalje stoje duše, ljudi koji se za tren našminkaju, razvuku osmijeh, prilijepe filter i blistaju..”, nastavila je Doris osvrćući se na video manekenke Belle Hadid na kojem je plakala.

“Neke od najljepših osmijeha i od mene ste vidjeli kad sam iznutra bila najviše slomljena. Ne dajte se zavarati. Svi smo i crni i bijeli ponekad, uglavnom sivi, i svi, bez iznimke svi trebamo podršku, zagrljaj, razumijevanje.. Iza oklopa koje svi ponekad nosimo uglavnom stoje brda emocija.. čuvajmo jedni druge”, zaključila je Doris.“Ništa gore nema nego kad falši osmijeh prikriva lom iznutra”, poručio je jedan od pratitelja, a Doris se nadovezala: “A ponekad nemamo izbora”. Jedna pratiteljica ju je upitala kako se osjeća, a Doris joj je odgovorila “4/5”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Doris Pinčić (@dorispincicrogoznica_doda)

Facebook Comments

Loading...
DIJELI