DOGAĐAJ KOJI JE POTRESAO REGIJU! BRANIT ĆE SE SA SLOBODE: Dragan Bjelogrlić priznao napad i izrazio žaljenje zbog šaketanja redatelja Antonijevića

Foto: Radule Perisic/ATAImages/PIXSELL

Rješenjem Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu glumcu Draganu Bjelogrliću ukinut je pritvor, doznaje Blic..Branit će se sa slobode, i to nakon što je priznao napad na redatelja Predraga Antonijevića u niškom hotelu Ambasador.

“U potpunosti je priznao izvršenje krivičnog djela i izrazio žaljenje. Imajući u vidu takvu vrstu obrane, tužilaštvo je odlučilo da mu ukine mjeru zadržavanja”, rekao je za Blic Vladimir Stanojević iz Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Saslušanje poznatog glumca počelo je u 10 sati u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu, a kamere su ga snimile kako nasmiješen ulazi u prostorije tužilaštva. Ranije mu je određen 48-satni pritvor.

Podsjetimo, Bjelogrlić je u ranim jutarnjim satima nasrnuo na redatelja filma “Dara iz Jasenovca” te ga nekoliko puta udario šakom. “Bjelogrlić mi je prišao s leđa. Nisam ga ni vidio dok me nije počeo udarati. Sjedio je s Katarinom Radivojević. Bio je pijan. Dobro sam izudaran. Bio sam mu vreća za boks. Postoje snimke kamera. Nemam što kriti”, rekao je za Kurir redatelj nakon incidenta.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI