OTKRIVENI DETALJI VJENČANJA MATE RIMCA: Priredio je svadbu u Livnu, pjevala im je srpska rock legenda

Mate Rimac, poduzetnik i inovator, ili čak hrvatski Elon Musk, drugi je put u dva mjeseca oženio dugogodišnju djevojku Katarinu Lovrić.

Ovaj puta svadba je upriličena na Livanjskom polju, u mjestu Ćaić koje se nalazi u okolici Livna, koje Matu i Katarinu veže jer oboje vuku korijene iz tog bosanskohercegovačkog grada.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dr. David Raičković (@dottoredavid)



Mate je po Katarinu došao u Odžak, vozeći kultnu Rimac Neveru, a pratili su ga trubači i tamburaši te ostali gosti.

Nakon crkvenog obreda slavlje je nastavljeno na prostranom polju, a tema vjenčanja bila je priroda. Tako su na prostoru organiziranom oko velikog šatora bili stolovi od drvenih paleta i više od 150 bala sijena umjesto stolica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Beep Pictures (@croatia.wedding.photographer)

Mate je bio u kariranom plavom odijelu i bijelim starkama, a njegova Katarina u bijeloj dugoj haljini s puf rukavima. Slavlje je bilo organizirano po njihovom guštu, Katarini je ispunjena želja da im na vjenčanju pjeva Momčilo Bajagić Bajaga, uz čiju su pjesmu ‘Bademi i so’ otplesali prvi ples.

Na svadbi je sviralo i Zabranjeno pušenje, također po želji mladenke koja se tijekom večeri presvukla u drugu vjenčanicu.

Screenshot/Instagram

Podsjetimo se da je par svoje prvo vjenčanje imao u Splitu u Vili Dalmacija početkom svibnja i tada se na svadbi okupilo samo 30-ak uzvanika, najbližih članova obitelji i prijatelja, a sada su za svoje najdraže priredili pravo slavlje u Livnu odakle su oboje rodom.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI