DEČKO SABORSKOG ZASTUPNIKA PODIJELIO FOTOGRAFIJU NJIHOVOG POLJUPCA: ‘Momci sretno i volite se i dalje’

Screenshot Dnevnik Nove TV

Matija Stainer, dečko SDP-ova saborskog zastupnika Domagoja Hajdukovića, na Facebooku je podijelio romantičnu fotografiju njih dvojice.

Fotografiju na kojoj se njih dvoje ljube nastala je na Braču. Mišljenja oko fotografije su podijeljene. Jedni ih vrijeđaju dok im drugi daju podršku.

“Kakvo smo mi licemjerno i puritansko društvo odvratno. Što ima uvredljivo na ovoj fotografiji? Svi vi koji se pozivate na vrijeđanje nekakvih moralnih osjećaja pitam vas: gdje su ti osjećaji kada treba reagirati na raze nepravde u društvu, nemogućnost ostvarivanja nekih zakonskih prava ranjivih skupina. Itd.. Momci sretno i volite se i dalje”, napisala je jedna komentatorica.

Inače, Hajduković je prvi otvoreni gay političar u Hrvatskoj zbog čega ima podršku svih onih koji se nadaju da će u hrvatskoj politici, ali i u društvu što skorije postati posve nebitno tko je kakve seksualne orijentacije. Dok se Hajduković na svom profilu bavi uglavnom političkim temama, Stainer redovito dijeli njihove zajedničke fotografije.Facebook Comments

Loading...
DIJELI