DEBITANTICA IZ OSIJEKA POBIJEDILA NA DORI: Mia Dimšić predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu u Italiju

Foto: Nel Pavletić/PIXSELL

Izbor hrvatske pjesme za Pjesmu Eurovizije Dora 2022. održao se u subotu navečer u dvorani Marino Cvetković u Opatiji, a pobjedu je odnijela debitantica Osječanka  Mia Dimšić koja je dobila najviše glasova publike i žirija. Njena pjesma “Guilty Pleasure” dobila je nakon glasova stručnog žirija i publike ukupno 166 bodova. Autori glazbe i teksta su Mia Dimšić, Vjekoslav Dimter i Damir Bačić. Autor obrade skladbe je Ante Gelo.

Mlada Osječanka će nas tako predstavljati u Torinu na Eurosongu u svibnju. Druga je na kraju završila još jedna Mia, Negovetić kojoj je pobjeda ponovno za dlaku izmakla.

Na Dori je nastupilo  ukupno 14 natjecatelja a cijeli su program su vodili Duško Ćurlić, Elizabeta Brodić i Franka Batelić Ćorluka.

Show u Opatiji počeo je spektakularnim nastupom prošlogodišnje pobjednice Albine, koja je zajedno s Frankom Batelić nastupila i tijekom glasovanja publike. Ove su pjevačice zajedno izvele pjesme ‘Sveta ljubav’, ‘Neka mi ne svane’ i ‘Marija Magdalena’, a Albina je predstavila i svoj novi singl ‘Noću’.

Doru je iz publike pratila i nekadašnja legendarna urednica Zabavnog programa HTV – a Ksenija Urličić.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI