BORNA KOTROMANIĆ BRUTALNO ISKRENO O BRAKU S LUKOM RAJIĆEM: ‘Nisam ga birala srcem, nego glavom!’

Foto: Instagram, Goran Stanzl/PIXSELL

Luka i Borna Rajić bili su devedesetih godina prošlog stoljeća jedan od najmoćnijih i najbogatijih hrvatskih parova – on kralj mlijeka, ona trendsetterica i ‘svjetska žena’.

Živjeli su u raskošnoj kući na Ženevskom jezeru, putovali svijetom, razvijali unosne biznise…

Razveli su se 2006. godine nakon jedanaest godina braka, u kojima su dobili tri sina, Luku, Bornu i Frana.

Iako je česta gošća društvenih kronika, Borna Kotromanić ne govori pretjerano o svom prvom braku, a poneki je detalj otkrila na Instagramu te u novoj Gloriji.

“Prvog supruga nisam birala srcem, nego glavom, razmišljala sam kao buduća majka, a ne kao strastvena žena. Tražila sam sigurnost i stabilnost za svoju djecu i brojnu obitelj koju sama nisam imala, a koju sam priželjkivala, s čovjekom za kojeg sam mislila da sa mnom dijeli iste vrijednosti”, napisala je Borna.



“No, kad s vremenom shvatiš da ti nisi samo jedna od svojih životnih uloga, moraš evoluirati ili nestati, a paradoksalno je da upravo od svega djeca najviše trebaju razvijene roditelje koji su kompetentna ljudska bića u svim aspektima života. Kao i u svemu u životu čega sam se primila, i u svoj brak uložila sam ekstremno puno sebe, što je rezultiralo i brojnim potomstvom i muževim poslovnim procvatom”, zaključila je Borna o odnosu koji je, među ostalim, rezultirao i tada najskupljim hrvatskim razvodom.

Iako to nikad nije službeno potvrđeno, Borni je navodno pripalo oko 40 milijuna eura njihova zajedničkog bogatstva.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Borna Kotromanić (@bornakotromanic)

Facebook Comments

Loading...
DIJELI