BIVŠI SUPRUŽNICI PONOVNO ZAJEDNO: Miju Franić i Dragana Jurilju ponovno pogodila Amorova strelica

Od izvora bliskih paru, bivši bračni supružnici, splitska manekenka, 27-godišnja Mia Franić i zagrebački poduzetnik i nekadašnji olimpijac u taekwondo, Dragan Jurilj, ponovno su zajedno. Nakon što su jednogodišnji brak službeno razvrgli prije dvije godine, jedan je zajednički susret vodio drugome, i ponovno se dogodila ljubav.

Miju i 23 godine starijeg Dragana po drugi put je pogodila Amorova strelica te ljetne dane provode uživajući u zajedničkom društvu. Zaljubljeni golupčići još uvijek nisu htjeli komentirati novu romansu, no njihovi prijatelji su presretni što je ljubav ponovno zavladala između bivših supružnika.

Podsjetimo, Mia i Dragan prije godinu dana, sporazumno i civilizirano su, bez ikakvih javih svađa i međusobnog blaćenja, potpisali razvod. Mia se tada iselila iz stana kojeg je u Zagrebu dijelila s bivšim suprugom te se vratila u rodni Split i nastavila studiranje.

U nekoliko je navrata isticala kako se planira vratiti glazbi koja je njezina velika ljubav. Naime, godinama svira klavir i obožava pjevanje pa je ujedno i najavila svoj proboj na domaće glazbeno nebo.

Tijekom dvije godine koje nije bila s Draganom, atraktivnu su Miju mediji povezivali s nekoliko muškaraca, među kojima je bio i Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, no ona ni jednu vezu službeno nije potvrdila.



Dragan Jurilj još je početkom ove godine medijima priznao kako je zaručen za 22-godišnju studenticu novinarstva Michelle Krenić, no očito je ljubav pukla te su Dragan i Mia shvatili kako ih još uvijek puno toga veže te kako stara ljubav nikad nije prestala tinjati. Upravo zbog toga, kako se šuška u kuloarima, su je sada odlučili rasplamsati.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI