BIVŠI PREDSJEDNIK S KRALJICOM SEVDAHA: Velika prijateljica nahvalila je Mesića

Foto: Instagram

Bosanskohercegovačka pjevačica Hanka Paldum pohvalila se na svom Instagram profilu da se na sarajevskoj Baščaršiji družila s bivšim hrvatskim predsjednikom Stjepanom Mesićem.

“Lijepo druženje s mojim dragim prijateljem Stipom Mesićem i velikim prijateljem naše Bosne i Hercegovine”, napisala je Paldum nahvalivši Mesića.

Podsjetimo, nedavno se pisalo o prometnoj nesreći Hanke Paldum koja se dogodila na autoputu A3, kraj mjesta Križ, u blizini Ivanić-Grada. Riječ je o dionici gdje su stradali i njeni kolege, Emir Hadžihafizbegović, Toše Proeski i glumica Dolores Lambaša.

Nakon nesreće ispričala je da ne zna što ju je ‘natjeralo’ da skrene u ogradu, te da joj je pala koncentracija. Uspjela je izaći iz smrskanog automobila, a jedan se muškarac zaustavio kako bi joj ponudio pomoć.



“Ne znam što me natjeralo da skrenem u ogradu. Nisam tražila glazbu na radiju niti sam tražila stvari na suvozačevom mjestu. Gledala sam gdje vozim. Pala mi je koncentracija i odjednom sam vidjela kako mi auto udara u lijevu ogradu, zatim u desnu i onda sam se dva puta okrenula”, pojasnila je za medije.

Zahvalila se Bogu i dodala kako ne može vjerovati da se sudarila na autoputu gdje su stradali njeni kolege.

Nesreća se dogodila 2015. godine kad se Hanka išla dogovarati detalje o svom koncertu koji se početkom travnja iste godine trebao održati u KD Vatroslav Lisinski. “Vidjela sam znak Križa i kad bolje promislim, to je bio neki znak s neba”, zaključila je Hanka.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI