BEOGRAD I SRBIJA U TRANSU: Mišo Kovač snimio spot, fanovi oduševljeni! ‘Hvala ti legendo, dira ravno u dušu!’

Foto Ivo Cagalj/PIXSELL

Legenda hrvatske glazbene scene, Mišo Kovač objavio je spot za pjesmu “Čuvajte mi pismu” s albuma “Budi čovjek dobre volje” iz 1999. godine.

Riječ je o prvom od četiri nova spota koje je pjevač snimio krajem rujna ove godine u Podstrani koja mu je ujedno i nova adresa.

Uz ‘Čuvajte mi pismu’, Mišo je snimio i spotove za “Ostala si uvijek ista”, “Ako me ostaviš” i “Najljepše su oči moje majke”, koji bi uskoro također trebali ugledati svjetlo dana.

Sve spotove je snimio na terasi jedne privatne kuće, a uz njega je bila i njegova supruga Lidija.

Na YouTube spot za pjesmu ‘Čuvajte mi pjesmu’ je u samo 20 sati prikupio gotovo 30.000 pregleda, a obožavatelji i to ne samo iz regije nisu skrivali svoje oduševljenje viđenim.



“Predivna kao i svaka njegova pjesma, dira ravno u dušu. Hvala Mišo, Poljska te voli”, “Sve si otpiva u pismi, budi siguran, pivat će se tvoje pisme dok je svita legendo naša velika…”, “Mišo tvoje pjesme su melem za dušu”, “Pozdrav od srca iz Beograda, hvala ti Mišo za sve emocije koje si nam dao”, “Tvoja pismo je dio nas i to se čuva! Živio nam legendo!”, nižu se komentari iz čitave regije i šire. Mišo je ipak jedna od najvećih pjevačkih legendi ovih prostora i čovjek koji je prodao najviše nosača zvuka u Hrvatskoj , ali i diljem bivše države.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI