‘APSOLUTNO PREKRASNA’: Jedna od najljepših Hrvatica pozirala u badiću! Obožavetalji oduševljeni, javila se i naša poznata glumica

Radijsku voditeljicu, Ivanu Mišerić, mnogi su zapazili ne samo kao ‘omiljeni radijski glas’ već i zbog njenog fizičkog izgleda i nastupima u showu TLZP.

Iako je izrazito teško istaknuti čime najviše privlači pažnju po tom pitanju, mnogi će se složiti kako su pri samom vrhu liste njene oči. Kovrčava kosa, plave oči, široki osmijeh s predivnim zubima, figura za poželjeti, a sad je otkrila i da imam ‘ten za poželjeti’. Naime, voditeljica je pozirala na Korčuli bez trunke šminke i tako pokazala svoju ultra kovrčavu kosu i predivan ten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric)



“Divljina”, napisala je kratko u opisu fotke, a među prvima joj se javila glumica Bojana Gregorić Vejzović koja nije skrivala koliko je oduševljena ovim izdanjem. “Lijepa si uvijek, ali ovako jednostavno prirodna, apsolutno preeekrasnaaa”, napisala je u komentaru.

“Hvala ti, B. Nema do morskog izdanja”, odgovorila joj je Ivana, dok su se komplimenti samo nizali: “Lavica”, “Žena mog života”, “Ljepotica za 10”, “Savršena žena”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric)

Podsjetimo, Ivana je nedavno pokazala novu tetovažu s natpisom: “Bolonjez je gotov”, čije je značenje rasplakalo mnoge njene pratitelje. Naime, riječ je o posljednjoj poruci njene bake koja je preminula, a kao uspomenu na nju, dala ju je istetovirati ‘ispod srca’.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI