ANGELINA JOLIE BIJESNA: Nije zbog Jennifer već zbog Bradove izjave

Instagram

Svijet ne prestaje pričati o odnosu Jennifer Aniston i njezina bivšeg supruga, brada Pitta. Sve je počelo kada je najzgodniji holivudski glumac zaljubljeno gledao televiziju dok je Jen primala SAG nagradu za najbolji glumicu. Situacija je kulminirala kada je ga je Aniston pozdravila na crvenom tepihu, krenula dalje, ali joj je ruka ostala na Bradovom tijelu, prst unutar sakoa, a on je nije htio pustiti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Different Things Can Be Sad (@dtcbspodcast)



Veliki broj obožavatelja navijaju za povratak para još od kada se Pitt razveo od Angeline Jolie. Sva događanja posljednjih dana nisu dobro sjeli planetarno popularnoj Jolie za koju bliski izvori kažu da je, nakon spomenute dodjele nagrada, bijesna.

Angelina nije, naime, bijesna zbog scene s Jen već zbog Bradove izjave koja je nasmijala sve u publici kao i gledatelje ispred malih ekrana.

“Bila je ovo teška uloga za mene. Morao sam glumiti lika koji se drogira, hoda bez majice i ne slaže se sa svojom ženom. Prava suprotnost od mene”, izjavio je glumac dok je primao nagradu za najboljeg sporednog glumca u filmu “Bilo jednom u Hollywoodu.”

Izjavom je razljutio Jolie koja ni pod koju cijenu ne želi da se njihov privatni život razvlači po medijima.

“Ona se osjeća kao da je njezin bivši suprug ni najmanje ne poštuje i kako mu nije stalo do njezine privatnosti”, rekli su izvori blisku glumici.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli bradangie_arabf (@bradangie_arfc)

Brad Pitt i Angelina Jolie upoznali su se 2004. Godine na snimanju filma “Gospodin i gospođa Smith” dok je Pitt bio u braku s Jennifer Aniston. Zaljubio se u vatrenu Jolie i razveo se od zvijezde serije “Prijatelji”. Nakon 10 godina veze su se 2014. godine, Brad i Angelina, vjenčali u Francuskoj, ali je ljubav pukla dvije godine nakon. Šuškalo se da je uzrok razvoda Pittova ovisnost o alkoholu.

Par ima šestero djece, 18-godišnjeg Maddoxa 15-godišnjeg Paxa, 14-godišnju Zaharu, 13-godišnju Shiloh i 11-godišnje blizance Vivienne i Knoxa.

Angelina je nakon razvoda izjavila kako se osjeća prazno i kako mora pronaći sebe, a Brad je nedugo nakon razvoda prestao piti, počeo snimati odlične filmove i dobio pravo viđanja djece tijekom cijelih praznika.

Čini se kako baš njemu ide puno bolje nakon razvoda i kako su se probudile stare strasti s Jennifer Aniston, dok na novim fotografijama možemo vidjeti Jolie nikada mršaviju, a izvori kažu kako ne jede ništa već samo pije kavu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial)

Autor: Hana Krnić

Facebook Comments

Loading...
DIJELI