ALEC BALDWIN DAO IZJAVU NASRED CESTE: ‘Ne smijem ništa komentirati jer istraga još uvijek traje. Žena je umrla. Bila mi je prijateljica’

Umjesto neke pompozne konferencije za novinare, glumac Alec Baldwin odlučio se umoran od paparazza koji ga, otkad je slučajno ubio snimateljicu na setu filma “Rust”, prate na svakom koraku, odlučio je stati pred njih i odgovarati na pitanja.

Iz njegova nastupa pred fotoreporterima u Vermontu bilo je jasno da se nije pripremao.

Hilaria Baldwin, njegova supruga cijelo je vrijeme stajala kraj supruga i snimala ono što govori.

“Ne smijem ništa komentirati jer istraga još uvijek traje. Žena je umrla. Bila mi je prijateljica”, rekao je Baldwin.

“Onog dana kad sam došao u Santa Fe započeti snimanje, odveo sam je na večeru s Joelom, redateljem. Bili smo uhodana ekipa kad se ovaj strašni incident dogodio”, dodao je Baldwin.



“Pričam s policijom svaki dan”, istaknuo je Baldwin nekoliko puta.

Nakon što se jedan novinar nije mogao sjetiti imena ubijene snimateljice, reagirala je njegova supruga. “Njezino ime je Halyna. Ako nas ovoliko dugo čekate vani, trebali biste znati njezino ime”, odbrusila mu je.

“S vremena na vrijeme, na snimanjima filmova se događaju incidenti, ali ništa slično ovome. Ovo je epizoda jedan od trilijun”, izjavio je Alec.

Govoreći o suprugu ubijene snimateljice, rekao je: “Zabrinuti smo za njega i njegovu obitelj”.

“Jako sam zainteresiran za inicijativu kojom se pokušava ograničiti upotreba vatrenog oružja na snimanjima. Ali zapamtite nešto što mislim da je važno – koliko je metaka ispaljeno na televiziji i filmu u zadnjih 75 godina? Ovo je Amerika. Koliko je metaka ispaljeno? Milijarde. Kad se dogodi ovako katastrofalna stvar, neke nove mjere se moraju donijeti, ali ja o tome ne odlučujem”, rekao je vidno potreseni Baldwin.

Na odlasku je poručio okupljenim reporterima: “Moja djeca u automobilu plaču”. Njegova nekoliko puta ušutkana supruga je dodala: “Jer nas vi slijedite i oni to znaju.”

Podsjetimo, pripremajući se za snimanje scene pucanja, Baldwin je slučajno ubio 42-godišnju snimateljicu Halynu Hutchins te ranio redatelja Joela Souzu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI