KRVAVI NOĆNI POHOD: 21-godišnjakinja ubola u vrat bivšeg dečka, 30-godišnjeg bajkera

Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Policija nastavlja istragu radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja

Varaždinska policija pritvorila je i zbog pokušaja ubojstva kazneno prijavila 21-godišnju djevojku, koja je u noći sa srijede na četvrtak u varaždinskom predjelu uz rijeku Dravu na zasad neutvrđeni način u vrat ubola 30-godišnjaka.

 Policija je u petak priopćila kako je istragom utvrdila da je između djevojke i mladića između 23 i 3,30 sati došlo do verbalnog i fizičkog sukoba.

 Ona je u jednom trenutku, na zasad neutvrđeni način, 30-godišnjaku nanijela ubodnu ranu u predjelu vrata, nakon čega je prevezen u varaždinsku Opću bolnicu gdje je zadržan na liječenju.

 Djevojka je, pak, dovedena u prostorije PU varaždinske gdje je nad njom provedeno kriminalističko istraživanje, a po njegovu završetku je uz kaznenu prijavu za kazneno djelo ubojstva u pokušaju predana pritvorskom nadzorniku.

 Policija nastavlja istragu radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja.



“Pacijent je stigao s ozljedama opasnima po život. U teškom je zdravstvenom stanju, u induciranoj komi i liječnici se bore za njegov život – rekao je primarijus dr. Ranko Stare iz Opće bolnice Varaždin za regionalni.com.

Osim toga, spomenuti portal neslužbeno doznaje da je teško ozlijeđeni Nikola Turek, inače predsjednik MK Barokera, dok je djevojka koja ga je izbola njegova bivša djevojka.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI