Krunoslav Kićo Slabinac u induciranoj komi nakon operacije srca

Glazbenik i bivši saborski zastupnik Krunoslav Kićo Slabinac nalazi se u induciranoj komi i život mu je ugrožen. Stanje mu se zakompliciralo nakon operacije srca.

Ugrađeno mu je nekoliko premosnica pa je posljednjih nekoliko dana u intenzivnoj jedinici KBC-a Zagreb.

Trebala je to biti gotovo rutinska operacija srca

Pionir rocka i legenda etno glazbe 76-godišnji Krunoslav Kićo Slabinac bori se za život. Trebala je to biti gotovo rutinska operacija srca. No, pošla je po zlu. Nakon prve, uslijedile su još dvije operacije. Previše da bi to organizam podnosio u svjesnom stanju. Zato je stavljen u induciranu komu.

Njegov menadžer za inozemstvo i dugogodišnji prijatelj Duško Lokin jutros je jedva susprezao suze.

“Svi smo očekivali za par dana da će izaći i da će biti sve dobro, a onda sam doznao od svojih prijatelja, od Ivana, njegovog sina, da situacija se ne odvija onako kako bi trebala. Danas sam doznao da je na respiratoru. Sad zašto, što, ja to ne znam. Ja mu šaljem svaki dan poruke, ali vidim da on to ne otvara”, kazao je Lokin.S Kićom je već 20 godina prijatelj i Željko Krušlin Kruška. Za njega kaže da je čovjek koji tri sata može držati koncert i da cijelo vrijeme kompletna pažnja publike bude usmjerena samo na njega. Vijest da mu se stanje pogoršalo zatekla ga je i rastužila.

“Prvobitno, nakon što je operiran su bile vrlo povoljne vijesti o ishodu same operacije. Koliko znam premosnice su mu ugrađivali i sve je proteklo u redu”, kazao je Krušlin, piše RTL.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI