KRSTIČEVIĆ OSTAO BEZ POMOĆNIKA: Vlada ga razriješila dužnosti

Photo: Borna Filic/PIXSELL

Vlada je u četvrtak na zatvorenom dijelu sjednice s danom 19. studenoga razriješila pomoćnika ministra obrane Petra Mihatova, na njegov osobni zahtjev.

Iz Vlade su priopćili kako je državna službenica Dunja Bujan ovlaštena za obavljanje poslova ravnatelja Uprave za obrambenu politiku u Ministarstvu obrane, do provedbe javnoga natječaja za imenovanje ravnatelja Uprave, a najduže do šest mjeseci, s danom 20. studenoga.

Razriješen je dosadašnji član Upravnoga vijeća Javne ustanove “Memorijalni centar Domovinskog rata Vukovar” Zoran Piličić, a novim je članom kao predstavnik Ministarstva obrane imenovan Anto Zelić.

Vlada je razriješila i dosadašnjeg člana Vladina Povjerenstva za osobe s invaliditetom Dražena Opalića. Novom je članicom, kao predstavnica Ministarstva financija, imenovana Jasna Prepeljanić.

Državnog tajnika u Ministarstvu zdravstva Tomislava Dulibića Vlada je imenovala svojim predstavnikom u postupku mirenja u kolektivnom radnom sporu s Hrvatskim sindikatom sanitetskog prijevoza.



Na zatvorenom dijelu sjednice usvojeno je Izvješće o stanju iskorištenosti sredstava iz Europskih investicijskih i strukturnih fondova u Hrvatskoj, te Pregled zakonskih prijedloga iz Plana zakonodavnih aktivnosti za ovu godinu.
Facebook Comments

Loading...
DIJELI