KRENUO JE SVRGNUTI DUMBOVIĆA: Krovinović kandidat za gradonačelnika Petrinje, ‘Da nije bilo potresa ne bi vidjeli kako se ovdje u stvari živi’

U trenutno najpotresenijem- u doslovnom smislu gradu u Hrvatskoj, Petrinji traje i kampanja za lokalne izbore. A kandidaturu ja na to mjesto koje trenutno obnaša Darinko Dumbović najavio i nezavisni kandidat Jasenko Krovinović.

Što ga je uopće ponukalo na kandidaturu otkrio je gostujući u RTL-u Danas.

Kad vam u svoj ovoj muci priđe žena i majka  sa suzama u očima i moli za pomoć ne preostaje vam ništa drugo i ovo je bio jedini logičan potez, kaže Krovinović i još ističe da mu se obratio i vlastiti sin koji je tražio pomoć za svoje prijatelje.

Da ovaj grad nije doživio potres stanovnici Hrvatske ne bi vidjeli kako se ovdje u stvari živi. Da su ceste neasfaltirane, da ljudi odlaze odavde posebno mladi jer nema posla i svaki dan ga je sve manje i manje, da su zgrade devastirane, stare, trošne, da se formalno otvaraju radovi na vodovodima par dana prije izbora, a u isto vrijeme imate sela i sela i danas bez asfalta”, tvrdi on. Kaže da su građani potpuno neiformirani pa i ogorčeni jer u ovom slučaju gradska uprava nije na usluzi građanima, a potres je pokazao sve slabosti funkcioniranja iste., tvdri Krovinović.

Ako vam prezime Krovinović zvuči poznato onda ste na dobrom tragu. Naime sin Jasenka Krovinovića je Filip Krovinović, trenutno nogometaš Nottingham Foresta na posudbi iz Benfice. Upravo on i drugi mladi ljudi, tvrdi Krovinović, pokretačka su snaga ili bi ista trebali biti. “Ja sa svojim iskustvom, organizacije, upravljanja i vođenja, u ovom trenutku Petrinji treba i vodstvo, stavljam se evo tim mladima na dispoziciju”, zaključio je Jasenko Krovinović.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI