KRAJ CARINARNICE U KOPILICI MUŠKARAC UBIO KOLEGU NA POSLU: Uspaničeni se popeo na krov zgrade i skočio

Foto: Duje Klarić/Cropix

Kraj Carinarnice na predjelu Kopilice u Splitu oko 14 sati došlo je do krvavog sukoba u kojem su dvije osobe ozlijeđene, od kojih jedna teže, objavila je Slobodna Dalmacija.hr.

Prema najnovijim informacijama, jedan je muškarac preminuo. Drugom se pruža liječnička pomoć u KBC Split te težina ozljeda još nije poznata. Obaviješteno je i državno odvjetništvo.

Navodno su obojica radili zajedno u uredu, ali radi se o neslužbenim podacima. U jednom je trenutku 42-godišnji muškarac svog kolegu ubo u vrat, a još se utvrđuje kakav je oštri predmet upotrijebio pri napadu u kojem je ubio kolegu s posla.

Kako je Jutarnji.hr neslužbeno doznao, policija nije potvrdila da je na mjestu napada pronašla nož. Nakon što su ostali zaposlenici čuli buku i vidjeli što se dogodilo, pozvana je policija.

Napadač je najvjerojatnije, vidjevši kolegu kako u krvi leži bespomoćno na podu, pomislio da ga je možda i ubio, te se uspaničio i pobjegao pred policijom na krov zgrade odakle se bacio u smrt, piše Jutarnji.hr.Prema prvim informacijama, jednoj osobi ozlijede su nanesene nožem, a što je prethodilo ranjavanju za sada nije poznato.

Iz PU splitsko-dalmatinske Slobodana Dalmacija je saznala da je “oko 14 sati zaprimljena dojava kako je na području Kopilice ozlijeđen muškarac najvjerojatnije oštrim predmetom. Isti je prevezen u bolnicu na pružanje liječničke pomoći”.

“Na mjestu događaja pronađen je još jedan ozlijeđen muškarac. Mjesto događaja je osigurano te se poduzimaju mjere i radnje u sklopu kriminalističkog istraživanja”, stoji u priopćenju policije.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI