KOVAČEVIĆ I MOST UZ UDBAŠE, GENERALE, LJEVICU I DESNICU! Ovo je Milanovićeva mreža za rušenje Plenkovića!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka, 21. listopada, a u njemu možete pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Zabrana rada nedjeljom i predstavljanje rada Vlade: Plenković u borbi protiv pada rejtinga!

Izredali su se u “Nedjeljom u 2”! Provjerili smo: Koja je tajna veza između Mosta i Stankovića?

Kovačević i Most uz udbaše, generale, ljevicu i desnicu! Ovo je Milanovićeva mreža za rušenje Plenkovića!

Veliki vodič za preživljavanje: Kako se možemo pripremiti za nuklearni udar… i ima li to uopće smisla.Novinar spasio umjetničku ostavštinu Vladimira Dodiga! Fantastična hrvatska priča: Kako je Domagoj Margetić postao Trokutov nasljednik: Na smeću je našao zbirku kralja smeća i sada pokušava ostvariti njegovu posljednju volju.

Tihomir Dujmović o neviđenoj povijesnoj sramoti na Mirogoju: Tomašević protiv obnove ustaškog groblja koje su preorali komunisti!

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovog petka i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI