Kotromanović: Da je bilo tko iz ljevice na vlasti, HDZ bi ih napao zbog Grubora

screenshot

Bivši ministar obrane u SDP-ovoj Vladi Ante Kotromanović upitan za komentar Miloševićeve odluke da ode u Knin i Medvedove da ode u Grubore rekao je kako je sve to skupa zanimljivo.

“Stvarno je politika licemjerna i prevrtljiva. Da je bilo tko iz lijeve Vlade na vlasti, današnja ekipa iz HDZ-a bi ih žestoko napala zbog toga što idu u Grubore. Treba pozdraviti ovaj potez. Drago mi je što ministar branitelja shvatio što je budućnost. Odlazak Tome medveda u Grubore i dolazak Miloševića u Knin je odličan čin”, ističe Kotromanović.

Kaže kako je potrebno gledati na budućnost.

“Slušao sam ono što su mi moji roditelji govorili kad su bježali s jednom vrećicom. Meni je žao što ljudi ne shvaćaju da smo mi morali osloboditi svoj prostor jer je on bio okupiran. Treba to gledati ne samo s navijačke strane i treba sagledati što se zbilja dogodilo tada”, rekao je Kotromanović.

O Milanovićevoj odluci da odlikuje nekoliko osoba, između ostalog i njega, kaže kako smatra da je to ispravno i korektno.



Komentirao je imenovanje Marija Banožića na mjesto ministra obrane.

Ističe kako sve ima prednosti i mane, ali kako je Banožićeva prednost što je neopterećen. “Krstičević i ja poznavali smo većinu časnika i generala. Ovaj čovjek koji je došao, ja ga ne poznajem, ali treba mu dati šansu. Želim mu sve dobro i da bude uspješan. On mora imati svoj vlastiti stav i vlastitu viziju oružanih snaga”, kazao je zaključno Kotromanović.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI