Kosor odgovorila na prozivke: Vučić s pušketinom iznad Sarajeva, forever

wikipedia

Bivša premijerka Jadranka Kosor u objavi na Twitteru odgovorila je na prozivke pristaša Aleksandra Vučića, zato što se protivi što je njegova stranka primljena u Europsku pučku stranku.

“Čujem da me razni vučićevci prozivaju zbog tvita o Vučiću i njegovima. Šokantno je, a to sam govorila uvijek, da je njegova stranka primljena u EPP, a zločinac Šljivančanin organizirao mu je skupove. Vučić s pušketinom iznad Sarajeva, forever”, napisala je Kosor na Twitteru.

Podsjetimo, srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić jučer je održao konferenciju za novinare, na kojoj je komentirao prosvjede i nerede koji su se održali u Beogradu.

Upitan da komentira reakcije iz regije, primjerice onu Jadranke Kosor, podsjetio je na tekst Davora Ive Stiera koji je, govori Vučić, “rekao za nas problemi nastaju dolaskom Vučića na vlast… Nek oni rade svoj posao, nek uključuju i isključuju… Gadosti iz hrvatskih medija samo pokazuju zainteresiranost u napadima na našu zemlju. Postavite si pitanje zašto je tako”, rekao je Vučić..

“U svim zemljama Europe policije su deset puta oštrije reagirale. A ovdje je policija šutila, šutila i čekala”, rekao je.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI