Konzum svojim radnicima na plaću daje dodatak od 350 kuna

konzum.hr

Zaposlenici Konzuma kojima se plaća obračunava temeljem koeficijenta , počevši od plaće za siječanj, dobivati će trajni dodatak od 350 kuna koji je u cijelosti neoporeziv, piše jutarnji.hr.

On će se, kako se pojašnjava u priopćenju kompanije, isplaćivati uz mjesečnu plaću trajno.

“Drago mi je što i ovu godinu započinjemo dobrim vijestima za naše zaposlenike. Njihovo zadovoljstvo visoko je na listi naših prioriteta, a ovim potezom želimo im još jednom pokazati koliko cijenimo njihov svakodnevni rad i trud”, rekao je predjsednik Uprave Konzuma Slavko Ledić.

Konzum provodi novu politiku unapređenja i povećanja radničkih prava i pogodnosti. Uspješno poslovanje od početka prošle godine do danas rezultiralo je povećanjem plaća za ukupno šest posto. Zaposlenici su dobili i božićnice u iznosu od 1.500 kuna po zaposleniku, a osigurane su im i  brojne druge pogodnosti poput uskrsnica, regresa, dara za djecu i plaćenog privatnog zdravstvenog osiguranja.

U Konzum je u posljednjih godinu dana zaposleno više od 1.300 novih ljudi, najviše u maloprodaji i logistici. Svima se, tvrde u tom trgovačkom lancu, nudi prilagodljivo radno vrijeme, pogodnost koja je osobito zanimljiva roditeljima, studentima, a od sada i umirovljenicima za koje je otvoren za zapošljavanje na pola radnog vremena.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI